Grote Versnelling en aan de Lopende Band Wonderen, We Zijn Er!

Geplaatst op vrijdag 04 mei 2007 @ 20:38 , 529 keer bekeken

Grote Versnelling en aan de Lopende Band Wonderen, We Zijn Er!

Karen Bishop, 2 mei 2007


--------------------------------------------------------------------------------

Gegroet!

De energie is eindelijk verschoven, en we kunnen ons nu op ons gemak gaan voelen, vredig, en zeker in een vriendelijker klimaat. En dit is wanneer er heel veel ondersteuning gaat arriveren. Er heeft veel filteren en uitsorteren plaatsgevonden.....wat niet langer bij ons past is schijnbaar aan het vertrekken, soms heel plotseling en op verassende manieren, omdat we nu om ons heen gaan vinden wat er werkelijk bij ons past....wat ons nu past is in onze directe omgeving.

En in deze omgeving van hogere gebieden werkelijkheid, zijn we de meesters van onze eigen creaties en zeker van onze eigen werkelijkheid. We creëren onze eigen gevangenissen door verkeerde overtuigingen, en hoe onze energie stroomt, maar we creëren ook onze eigen hemel. Het is werkelijk aan onszelf. De nieuwe werkelijkheid zegt: "Wat wil je of verwacht je?" en dan geeft het aan ons op een zilveren dienblad wat we vragen. De mogelijkheden zijn nu eindeloos, en manifesteren is nu extreem snel. Ja, er is inderdaad een enorme versnelling in manifesteren en ons voorwaarts bewegen, en soms is het zelfs moeilijk om het bij te houden!

Deze energieën van de hogere gebieden zijn zo verbazend, dat als er iets onze ruimte binnenkomt wat niet hoog vibreert, of als we iets te doen hebben in de oude wereld werkelijkheid, we letterlijk kwaad kunnen worden, razend, of op zijn best een beetje geïrriteerd en soms weten we niet waarom. De kloof en het contrast is zo groot op dit punt van ons evolutionaire proces, dat we het intens kunnen voelen.

De nieuwe werkelijkheid is absoluut hier, en we hoeven er alleen maar in te stappen om de vele geschenken te ervaren die het te bieden heeft. Hoe "stappen we er in" vraag je je misschien af. Kijk naar de hoogste vorm van alles, kijk naar het beste scenario, kijk naar wat er al hier is voor jou waar je al zo dankbaar voor bent, en concentreer je zoveel mogelijk op deze dingen. Kom in de "stroom" van al die wonderen en je zal ze ook gaan ervaren! Waardeer, waardeer, waardeer en je zult steeds meer te waarderen hebben. De hogere gebieden zijn zeker hier aanwezig, pal voor onze neus, en we hoeven alleen maar met ze te verbinden om ze te ervaren, te zien, te accepteren, en we concentreren ons hierop in plaats van op de lager vibrerende oude wereld werkelijkheid. We kunnen gemakkelijk in deze nieuwe werkelijkheid stappen door gewoon de oude te verlaten, door uit de oude te stappen.

Dit zijn nu de tijden waarop alles wat we geleerd hebben over creëren en onze energie laten stromen nu op een geweldige manier in de praktijk gebracht kan worden, omdat de resultaten onmiddellijk zichtbaar worden en wonderbaarlijk zijn. In bovendien, omdat de hogere gebieden zo veel van alles versterken en uitvergroten, weet je het ook meteen als je nog dingen in jezelf wil veranderen of patronen los wil laten, omdat je ze voelt en ervaart op een uitvergrootte manier! Dus als je al een tijdje bezig bent met het gebruiken van hogere manieren om je energie te laten stromen (positief en met de aandacht op het licht), dan ben je zeker al helemaal op het niveau van deze nieuwe werkelijkheid en een geweldige match ervoor.

Ik heb nooit meer wonderen, synchroniciteiten, communicatie met de niet fysieke wezens, ongelofelijke pret en zegen, en een completere verbinding met de hogere gebieden gevoeld als nu. We zijn er nu echt aangekomen. De integratie en tijdelijke scheiding is helemaal over. Maak je klaar voor de rode loper die uitgerold gaat worden voor jou. Maak je klaar omdat we nu helemaal kunnen ankeren in onze hoogste dromen en visioenen. Negatief denken en op angst gebaseerde gedachten zijn nu niet langer echt, omdat zij in de hogere gebieden niet meer bestaan. We verzinnen ze alleen, omdat wat er voor ons is onmogelijk kan aansluiten met een ongewenst scenario. Die dagen zijn over.

Deze energy alert is een beetje korter dan anders, omdat ik op 5 mei ga trouwen (heel opeens voor de eerste keer op 53 jarige leeftijd!), dus zal de volgende alert ook pas na die dag verschijnen. Als iemand die nooit voelde en geloofde dat het huwelijk noodzakelijk was, is dit als een verbazend, plotseling en wonderlijke verassing gekomen, en geheel door de ouderen in scene gezet. Ik kijk er enorm naar uit om mijn wonderlijke huwelijksverhaal met jullie binnenkort te delen tegelijk met een stukje uit mijn boek Stepping Into the New Reality.

Ben jij klaar voor een leven vol wonderen? Ben jij klaar om de schat te pakken die nu direct voor je ligt? Ben jij er klaar voor om alles te ontvangen wat je maar ooit wilde hebben, omdat we nu helemaal herboren zijn in een nieuw leven......een die in de verste verten niet meer lijkt op ons leven in de oude 3D werkelijkheid. Met de nieuwe wereld om ons heen, zijn we zeker voorbereid om te beginnen met creëren vanuit onze hartstochtelijke hoop en dromen, omdat we de blauwdruk naar buiten gaan brengen waarvan we altijd al wisten dat die er was.

Ik wens je de Hemel in je hart, sterrenlicht in je ziel, en wonderen in je leven in deze wonderlijke tijden. Tot de volgende keer,

Karen

 


--------------------------------------------------------------------------------

Het originele engelstalige artikel is te vinden op What's up on Planet Earth

Dit artikel is vertaald door René van 
www.GoTo2012.nl


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: